.

.

Saturday, November 26, 2011

Look who's back!

Achhhhhhhhhhhhhhhhummmmmmmmmmmmmm!!! Tsk, tsk, tsk.
Hello guys. 
It's been two months tak update blog yang cantik ni.
Berhabuk, berdebu, berpasir, ber ber ber semua ada.
Korang mesti dah menyampah tengok blog saya ni.
Bukak banyak kali tapi tak hupdate. 
Sedey ehhh?

Tapi kenapa lama menyepikan diri?

Degree Accounting rakan-rakan.
Bukan satu benda yang senang.

Kalau tak kuat iman.
Nasihat saya jangan amik akaun.

Kalau amik jugak.
Jangan duduk kat hostel level yang tinggi2.
Or Jangan duduk hostel yang dekat-dekat dengan laut, empangan or sungai. 

Sebabnya? 
Setiap kali ko rasa tension, harus rasa nak buat bungee jumping.


Busy yang memang teramat.
Mari kita lihat jadual saya di degree sampai sekarang.

1st
Orientation for a week
New Friends
New Environment
New Class
New Rommie
New Classmate
New Room.
NADA.

2nd
Briefing. 
8 New Subject
5 Killer paper *FAR400, MAF420, CRG520, MGT534, PSA420*
Another 3 *CTU, BAB, BEL*
NADA

3rd
Assignment.
For all subject
With the deadline
NADA

4th
Presentation
Nothing to do with it
NADA

5th
Test and Quiz
All 8 Subject
Failed!
NADA

6th
Public Speaking
Just done for presentation 1
NADA

7th
Seminar for MGT534
NADA

Kalau baca
Nampak macam ringkas 
Tapi padattt!

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal perasaan saya
Sila amik Degree of Account
NADA! 

See ya!