.

.

Sunday, January 30, 2011

Happy Besday Pika!


Birthday girl! Muffins with candle, memang tak suprise langsung, sebab aku kantoi busuk kan suprise nie! haha. Ai rabu ai tu, dah plan nk buat birthday minah ni kat seoul garden, tapi punye lah ramai manusia yang dah kantoikannye, the organizer Syad, sgt tak puas hati, stress giler sebab ramai yang kantoikan. (padahal birthday dye pon, agak stress gak, sebab bff dye sendiri kantoikan, syad ni pulak suka jawab call fon org lain, dasat)


Here we go, syad, the birthday planner





antara mereka yang hadir dan juga antara mereka yang kantoi busuk kan kat pika sal birthday suprise ni! bengang! masing-masing ada insiden masing2, lepas ni kalo nak buat birthday suprise, kene sorg jer yg involve, tok leh ajak ramai-ramai, hancur bende ni di buekneye! haha. whatever, waktu makan kt SG tu, cm lumba lari makan, sebab bende alah tu buffet, penuh, senak, kenyang, semu ada! tak boley bla, korang penah dengar tak, orang mencungap lepas makan??. kami la org tu! hahaha



Then lepak mcd! jumpe sarah rahim, ex senior kami dulu. penat bergelak tawa then balik, sorry to pika n syad, dah la penat2 balik, tetibe kene tolong aku angkat tilam pulak nak move in rumah dorg. kesian bangat! sorry sesangat korg! tetibe jd cm tu lak. cerewet gile siot ak, paling kesian pika, birthday party dye kene angkat tilam pulak. nasib ko la pika!










kenangan2 tok kami waktu final sem. lepas ni tak tahu boley mcm ni lagi ke x. hehehe. credit to gg akhbar yang snggup melayan ragam kiteorg ngn iphone 4 dye. thanks so much! 


kami juga tak kan nak lepaskan peluang kann?? hahaha. love you cyg! my boyfie!!! *gg bengang, pix kiteorg jer byk dlm iphone dye, hahaha, sorry gg*



FUCK YOU!


Lastly, to my lovely friend pika, happy besday pika, sweet 21, chill, moga panjang umo n murah rezeki.
love you so muchhh!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmuuaaaahhx3



Saturday, January 15, 2011

Story Of Bitch!

Okay, Nak mengumpat sikit sal someone nie! Ouh. Yup saya memang suke mengumpat or dalam bahasa Bandar nye bergosip! Nak cite sal someone yang tak puas hati dengan aku lama dulu. Duduk dekat jer dengan rumah aku. Selangkah jer dah sampai. Bukan nak cakap apa lah. Aku tak penah usik tau hidup ko lagi. Tapi ko asik tak puas hati jer ngan family aku! Mak ko yang sepatutnye tunjuk tauladan kat anak-anak pon sama bodoh sekali! Kampong giler. Memang la kite tu duduk kat kampong. Tapi jangan la tunjuk kan kekampungan ko yang lagi SIAL tambah BODOH. Ouh entry kali ni, dengan tak segan silu nyer aku nak maki ko! What The Fuck!! 
Aku ngat ko pon dah lupe cite lama tu. Aku jumpa ko kat TEMPAT KEDAI HENFON?? What the hell you re doing yaa? Ouh keje! Asal ko tak sambung study lagii erk?? Mesti SPM ko teruk kann?? Alalalaala, cian nye ko!!! Btw, aku tak kisah langsung sal tu!! Bukan hidup aku pon kannn???? But yang aku tak puas hati, ko dah la add BFF aku, aku tahu lah ko tak de BFF, sape nak kawan ko?? Then yang ko komen pix aku kat album dye cakap aku monyet apahal? Ko jeles kan?? Ni aku nak bagi ko sedar SIKIT!!! MONYET2 aku, aku masuk UNIVERSITI! Ko? WHAT THE FUCK??? Keje tempat henfon?? Bape sangat GAJI KO??? 

Dulu ko hina aku cakap aku TAK DE BAPAK!! Ko tu ada bapak! Adik beradik ko 4 orang!!! Tapi sorang pon!! Tak masuk UNIVERSITI!!! Wei, aku tak de bapak, aku masuk U weiii…adik aku yang Bongsu dapat 5 A in UPSR!!! Kiteorg tak de bapak pulak.. ko ada bapak??? Yer? Mane A ko????? Haram kejadah!!! SEBAB ko BODOHHHH!!! Memang ko bukan follower aku kat blog, so ko tak akan dapat baca entry nie, p kawan2 ko semu ada add FB aku! So, aku akan update kan kat FB K?? bile dorang bace!! Aku harap dyeorg akan sampai kan kat ko sal entry nie kat ko.. bg ko baca bertapa BODOHHH nya koo.. dorang mesti tahu sape lagi musuh aku, @ JIRAN PALING BODOH YANG AKU PENAH DAPAT KAT KAMPUNG KRUBONG NI.. kalo aku jadi ko aku sedih wei…family ko hidup macam sampah.. abang ko Yang no-2 tu ada kes kat court kan? Ko ngat kite org 1 kg tak tahu abang ko tu dajal?? Mesti ko n family ko MALU GILE BABENG KANNN??? Dulu kat sekolah pon aku ase kelas ko akhir2.. Or bahasa kasar nye, KELAS BODOH!!  Sebab ko memang BODOH PON!!  Kalo ko tak dapat baca entry ko ni ko ngan kawan2 ko memang BODOH aka BUTA IT!!! N sorry sangat2 kalo ko tak paham ENGLISH, tertaip pulak kat entry aku ni.. sebab ko memang tak reti ENGLISH pon. Kos ko BODOHHHH!! So, last but not least, ko memang perempuan @ EX kawan yang paling BODOH pernah aku kenalll!!  Aku bet kalo lepas ko baca entry aku ni ko nak sambung belajar, yang terima ko tu Pon kolej BODOHHH!! Bukan U.. n, lastly againnn… FUCK UP UUUU…