.

.

Sunday, January 30, 2011

Happy Besday Pika!


Birthday girl! Muffins with candle, memang tak suprise langsung, sebab aku kantoi busuk kan suprise nie! haha. Ai rabu ai tu, dah plan nk buat birthday minah ni kat seoul garden, tapi punye lah ramai manusia yang dah kantoikannye, the organizer Syad, sgt tak puas hati, stress giler sebab ramai yang kantoikan. (padahal birthday dye pon, agak stress gak, sebab bff dye sendiri kantoikan, syad ni pulak suka jawab call fon org lain, dasat)


Here we go, syad, the birthday planner





antara mereka yang hadir dan juga antara mereka yang kantoi busuk kan kat pika sal birthday suprise ni! bengang! masing-masing ada insiden masing2, lepas ni kalo nak buat birthday suprise, kene sorg jer yg involve, tok leh ajak ramai-ramai, hancur bende ni di buekneye! haha. whatever, waktu makan kt SG tu, cm lumba lari makan, sebab bende alah tu buffet, penuh, senak, kenyang, semu ada! tak boley bla, korang penah dengar tak, orang mencungap lepas makan??. kami la org tu! hahaha



Then lepak mcd! jumpe sarah rahim, ex senior kami dulu. penat bergelak tawa then balik, sorry to pika n syad, dah la penat2 balik, tetibe kene tolong aku angkat tilam pulak nak move in rumah dorg. kesian bangat! sorry sesangat korg! tetibe jd cm tu lak. cerewet gile siot ak, paling kesian pika, birthday party dye kene angkat tilam pulak. nasib ko la pika!










kenangan2 tok kami waktu final sem. lepas ni tak tahu boley mcm ni lagi ke x. hehehe. credit to gg akhbar yang snggup melayan ragam kiteorg ngn iphone 4 dye. thanks so much! 


kami juga tak kan nak lepaskan peluang kann?? hahaha. love you cyg! my boyfie!!! *gg bengang, pix kiteorg jer byk dlm iphone dye, hahaha, sorry gg*



FUCK YOU!


Lastly, to my lovely friend pika, happy besday pika, sweet 21, chill, moga panjang umo n murah rezeki.
love you so muchhh!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmuuaaaahhx3



No comments: