.

.

Thursday, November 10, 2016

PASAL SECRET HAWA

INI ADALAH PENGETAHUAN AM DAN KHAS UNTUK BACAAN PARA GADIS DAN WANITA KECUALI PARA-PARA! 😂😂

Okey serious serious.

I don't know lah you all macam mana. Antara toiletries yang I mesti ada waktu membersihkan diri ialah feminine wash. Every month I akan spend kan some of my money untuk something yang macam nii. Toiletries sangat penting bagi I. Sebab pada I lepas bersihkan diri kita akan rasa segar bugar dan lebih bersemangat untuk teruskan kehidupan yang panca roba ni. Barulah kita boleh menepis dan melawan segala yang menghalang perjalanan kehidupan kita. I cakap ni sambil membayangkan abang bomba yang tengah melawan bakteria dalam perut kita macam dalam iklan Gaviscon tu. 

Well, I don’t know how you ladies are keeping it clean down there, but I hope your vjj’s cleanliness is not secondary. It’s a sensitive and important part that needs EXTRA CARE. (Tatau kenapa kalau dalam bahasa Inggeris bicaranya jadi tak begitu menggelikan LOL).

Penggunaan panties yang betul, pantyliner dan please keeping it botak is actually something we really need to take care about. Just you know, i really hope semua wanita mampu keep the hairy situation under control. Buat malulah kalau muka cantik, tapi haru biru kat bawah tu! 

Panties yang bersih dan selesa. Please pastikan your vvss sentiasa kering especially lepas cebok. Jangan biar lembap sebab kelembapan menarik lebih ramai geng-geng bakteria berkampung di kawasan tersebut. 

Oh my. EEWW! 

Pantyliner pulak. Ada yang tak kenal apa ni pantyliner? Okey sayang. Pantyliner berfungsi sebagai lining kepada panties anda yang boleh dipakai buang. Kebiasaannya 3 4 jam sekali akan ditukar kepada yang baru. Ia direka khas untuk wanita yang mengalami masalah keputihan. Ada wanita tak memerlukan pemakaian pantyliner. Tapi pada yang memerlukan, please look into it! Macam mana rupa pantyliner ni? Pergi supermarket dia biasanya duduk dekat bahagian tuala wanita , dia macam tuala wanita tapi lebih kecil, lebih nipis dan lebih banyak packaging dia! Yes. 

And finally, pencucian khas! Tolong jangan guna sabun. Kenapa tak bagus ke? Ye bagus, Ada effort nak mencuci your vvs tapi yang tak bagusnya pakai sabun buku biasa! Walawehh, para gadis semua. Jangan guna sabun walaupun berbuih macam mana. Sabun-sabun biasa tak diformulakan untuk mencuci bahagian tersebut. Again, bahagian khas tersebut perlukan EXTRA CARE! Hanya sabun - sabun yang tertentu sahaja sesuai dengan kulit your vvss sebab kulit vvvs ni sangat different dengan kulit yang biasa. Sebab tu kita panggil "PENCUCIAN KHAS". Ini sebab i tulis entri ni. 

Siapa yang mengamalkan pencucian khas ni sewaktu mandi, syabas i ucapkan. Tapi pemilihan sabun untuk itu perlu dititik beratkan. I suggestkan Secret Hawa. Sebab secret hawa ni merupakan pencuci wanita Anti Kanser sesuai diformulakan untuk wanita Malaysia menggunakan bahan khas Ekstrak Ratu Manggis! 120ml sebotol dan bertahan sehingga 2 bulan. Ia bahan semula jadi 100% dan sangat selamat digunakan untuk semua wanita even ketika preggy, breasfeeding mom dan sewaktu period!



Ia menghilangkan masalah keputihan, vvss berbau, vvss gatal, vvss longgar (ehem ni untuk yang dah kahwin), vvss gelap dan kusam! Anti kanser paling penting! 

Ulang sekali lagi 


Ia menghilangkan masalah keputihan, vvss berbau, vvss gatal, vvss longgar (ehem ni untuk yang dah kahwin), vvss gelap dan kusam! Anti kanser paling penting! 


Okey part yang ni, I pasti ramai yang suka! Secret Hawa sangat segar! Kalau pakai, segar dan sejuk sampai ke petang. Sehingga customer Secret Hawa sendiri meletakkan trademark 

"Macam ada aircond dalam kain"



This is really true okey! Syabas kepada Team Secret Hawa! 

P/s: Protect bahagian istimewa anda sebaiknya! Lindungi dari kotoran dan jangan kotorinya! OKey! 

Untuk info lebih lanjut or nak tengok testimoni yang tidak pernah mengecewakan, boleh pergi sini http://www.secrethawaofficial.com/ or sini 
whatsapp nisa terus 01121248230

Oh ye lupa, lulus kkm okey!


No comments: