.

.

Friday, July 29, 2011

Attention!!

Entry kali ini saya akan menerangkan tentang siapakah Nysa Sarah dan nisa1069. Okay. Drum Roll!!!!. sebenarnya mereka merupakan orang yang sama. Tarraaaa. Sebenarnya saya dah mula risau dah bila kat komen FB saya tulis macam ni:


Tapi bila member tu pergi blog dye. Yang komen adalah:



Pas tu member tu dok cakap. bila saya ada komen? Org lain adalah. Fisrt of all. Ramai dah cakap cam tu. Sebenarnya. Orgnya sama. -.-

Saya cube untuk pergi ke google account saya untuk menukarkan username tersebut. Tapi dok boleh dah. T_T

Kalao korang ada cara lain, silalah bg tahu.

So terpaksa buat cam ni. Owner blog ni ialah nisa1069, tetapi setiap kali saya komen di cahtbox or shout. Saya akan menggunakan nama Nysa Sarah

The conclusion., Nysa Sarah dan nisa1069 adalah org yang sama. 

p/s: sorry Tembam Malacca gune contoh komen kita. hehe. :) 

2 comments:

nawal addina said...

tak phm -.-

hehe

Ain Fadhilah said...

tu kan yang awak comment dekaat blog saya kan? :D