.

.

Saturday, July 23, 2011

Here we come FRIENDS.

Dulu waktu sekolah, TV shows ni keluar kat NTV7, tak pernah layan langsung, amik remote tukar channel. Cari Spongbob Squarepants lagi best. Ataupun berebut amik couch depan TV nak tengok Doraemon or Pokemon. Waktu tu budak-budak lagi. So, that doesn't count.


Tapi sekarang bila people ask me, do you know Courteney Cox? She looks old in Scream 4 isn't it? And i say yeah, a'aah. Sambil my mind keep rolling tanya diri sendiri ''bila aku tengok courteney cox during her young and fabulous''. Scream 1, Scream 2 and Scream 3? Tak pernah tengok pon. Cerita tu menakutkan. Scream 4 ni pun terpaksa teman bf nak tengok waktu tu.



Then? Bile? Oh yeah. Do you know Monica Geller in Friends? Oh no. That's not good idea to say yes. Sebab cerita ni sampai season 10. So, tak boleh tipu cakap dah tengok. Confirm kantoi and kene gelak dengan kawan-kawan berguling-guling because of two reason. 1st kantoi menipu, 2nd sebab tak tengok TV shows paling gempak waktu tu. For the records, i watch glee. :D TV shows paling best alam ini. haha.

Yeayh. But people still can laugh at me because i didn't watch Friends. Ye, saya memang ketinggalan zaman. -.-. Baru sekarang nak tengok. Then, bile 1st time tengok TV shows ni, oh my god. Lupa segala masalah dan duka cita yang ada. Menyesal tak ikut cakap GG and Syadd suruh tengok TV shows ni waktu melalak gaduh dengan bf dulu.

Kalau tahu macam ni, mesti awal-awal dulu dah tengok dah. So, sekarang ni, tengah marathon tengok TV Shows ni dari season 1 sampai season 10. Now, in the middle of Season 9. Dah boleh buat conclusion on Friends dah but not fully conclusion lah. Kena tengok sampai abis dulu baru buat.

Apa-apa pun cerita ni best. Korang kena tengok!!

5 stars.

Click FRIENDS TV SHOWS kalau nak tahu lagi. :)

No comments: