.

.

Wednesday, September 7, 2011

It's about degree

YEAAAHHHHHH, speechless. Dapat degree. Congratulation to me. YEAAAAAAAHHHHHH again. I don't know what to talk about my degree. I even can't figure out my feeling about degree. Happy, like, dislike, sedih, marah. Serious tak tahu. Jangan tanya. Selama dapat keputusan yang saya berjaya ke peringkat degree. Saya sebolehnya mengelak untuk talking about that. Kalau cakap je pasal degree, mesti pening kepala+nak nangis. 

Why, Why, Why? Sepatutnya saya happy dapat degree. I'm the luckiest among my friends. Ada tu, tak dapat nak sambung. I feel nothing. Yes, nothing at all. WAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH. People will think i'm weirdo just like they do during my diploma and my school. Bila luahkan benda ni dekat my good friends. She told me ''People also think Datuk Mahathir are weird but now, most of people hormat, pandang tinggi kat dia''

Tu Datuk Mahathir, Ni Nysa Sarah. We 're diifferent. -.-

C-3

This Sunday, kene pergi sana untuk register college. Hope everything going well. New environment, new friends (if ada), new roommate and new classmate. Everything new. ooohhhh. siapa yang rasa ada nasihat atau kata-kata untuk saya menaikkan semangat. Sila bagitahu. -.-

Semua yang diatas adalah TIPUUUU. YEAAAAAAAAAAAHHHH, saya dapat degree. :) 

Yeah, whatever. 

Next blog, my life kat UiTM KAMPUS BANDARAYA MELAKA. :) Yeahh, if ada. Wahahaha. 

Yeay, i'm weirdo. 


Oh

3 comments:

Atika Farha said...

good luck sayang! am so gonna miss you! :(

sara said...

congrtx nisa :)
wahh. nnt tegur2 i :)

NysaSarah said...

Farha: thankkkss. misss ya tooo. :) gd luck sygggg..

sara: thanks. will do. :)