.

.

Saturday, March 12, 2011

Hair oh Hair..

Rambut is everything for girl. tak kira lah rambut die pendek ke panjang ke or langsung tak ada rambut. Ini hal kerana perempuan die tetap menjaga rambut dye even dye pakai tudung.. ok then, cite sebenarnye macam ni. i nak potong rambut, but you know bile perempuan mcm i dah berambut panjang, its hard for me to cut of it! naty i akan jadi macam ni... ''i m gonna miss my long hairr'' then i tak akan makan sehari... :( hard huh! check this out!


this is my current hair. okay. look terrible. i'm look alike Hantu Kak Limah Balik Rumah. ok not good.! okay, going to show my hair in a good way! taraaaaaaaa!


this way more better lah! okay, rewrite this! this is my current hair. panjang dye melepasi lah gak line yang sepatutnye berada dalam baju! ok then, i dah mula rimas dengan mende alah ni. nak potong rambut pendek la kononnya! tetapi... nak potong style macam mana? ermmmmm....


yang ni? erm... i think no, dah macam hakim zaman dolo2. macam ni! 


tapi yang lagi panjang la. ta moula!!!!
or yang ini????


yang ni kalo kene muka lawa la, tapi kalo aku, aku rase aku ni mcm pakai tempurung atas kepala. macam ni! 


like this! u all tak rasa bentuk dye sama jer ke? so! NO WAY!

ok then, how about this style! Victoria Beckham!


ok, this okay. tapi rasa pendek sangat la pulak. dah macam jantan la pulok. naty tak pasal-pasal i buat rambut ni, they gonna call me Khairul instead of Nysa! but ok gak, mana tahu i ada rupa jadi macam Noah Puckerman! awwwww.. Panasss!!!!


Love you! Muuuuahhhahahaha.. but Stilllll No way!!!!!!

or macam ni! ni adik aku punye idea! dye cakap di sebabkan aku pernah cakap macam ni kat dye.. "HAIRS GROW ANYWAY" why not i m try something different! 


sebelah ada sebelah tak ada! okay... i dah beli banyak sangat accessory rambut, so, theres no way for me untuk pakai bende alah semua tu dengan sebelah rambut je! Soooooo!!!


then, i feel sangat tak relax and buntu! so i decided nak potong rambut depan jer macam i dulu2.. like this!


so more sweet kan? hehehe n ayu la! ayu la sangat.. i think i more suit with my long hair rather than short hair! isnt? so, potong mcm ni jer la. untuk mengelak kan bende yang tak diingini berlaku di kemudian hari kan? hahhaha. :p 



so blog kali ni di akhiri dengan gambar i ngn my little cousin i, alang2 tu nk promote korang tolong click like kat link fb ni! dye ni masuk BabyCuteContest dalam fb! cara votenya ialah korang mesti like picture dye! sape picture yang dilike banyak kali, itu lah pemenangnye! :)) tollllllloong nya semua! 

ni link die! 


thanks allllll! mmmmuahhhahaha

p/s: okay... kalo nak buat rambut macm ni ok tak? alang2 join alleycats! hahhaa...




No comments: