.

.

Saturday, March 19, 2011

Handbag or Handbag..

Okay, aku ni mmg suke nak beli handbag banyak-banyak even dah pokai..
yer la handbag tak banyak lagi...
baru 5-1... hehehehe...
1 lagi mak aku dah kebas dulu...
so tinggal 4.. tak banyak lagi la kan? :p
even ada mulut yang akan bersuara...
''DA LAH TU, APA YANG TAK CUKUP LAGI''
''HUH? NAK BELI HANDBAG TU? OH, MAK KO KAN ADIK BERADIK ZETTY(GABENOR DUIT)''



sama ke muka dengan mak aku yang ko cakap die adik beradik mak aku? *blur*
okay2... jauh dah tersasar.. the point is, aku masih lagi rasa yang aku ni tak cukup handbag...

sedih2.. sob2... nak beli tapi duit tak de! habuk pon tara...
sedih giler... aku bayangkan kalo one day aku boley kaya macam paris hilton ke?
ashley greene ker? aku mesti nak beli satu kedai handbag nose, vincci, dah sebagainya... 
then aku nak hiaskan bilik aku..
MACAM NIE!!!! ( sebut mcm gaya saiful apek and nabil dalam movie sifu dan tongga)


hahahahahaha... cantik tergantung kan? bukan la... yang MACAM NI!!!


hah... kalo macam ni la koleksi handbag aku...
everyday pergi kelas aku tukar2 beg...
best giler....!!!!

okay dream ni memang tak akan kemana2 kan?
boleh jad ke dream macam ni?
boley boley boley?
tak boley?
sebab nya aku tak boleh jadi kaya...
aku ni dah la pemalas nak belajar...
kerja apa tah lagi..
tak boley berangan lah nk shopping macam ni....


kalo aku shopping macam ni la kan...
sure, datuk aku pon boley bankrup....
nak bayar hutang aku....
issshhhhhh... bestnye kalo jadi kaya...
boley beli banyak handbag...


ALAMAK!!!! tak payah berangan la.....


DIPLOMA pon tak lepas lagi...
nak jadi kaya....
tapi kan, posiible tak kalo aku boley beli banyak handbag???
posiblle ok????
possibility dye!!!
Mungkin aku di amik bekerja di salah satu cawangan company Jimmy Choo..???


boley jadi macam minah ni?? dapat handbag banyak2....
huhhhhh!! bestnye... or dapat suami yang boley design handbag tuk company besar2?? 
secara tak langsung boley rasa design handbag yang baru n MENGETOPPPPP!!!
awwwww.. panasssssss!!! 
kalo macam tu aku jadi bini no 4 pon tak pe!!!


hehehehehe....haiiiiii.. possibility? 
hope soooooo!!!! :)

boley jadi kaya macam paris hilton!!!!


;)) 

2 comments:

sara said...

hehe :D kn2 ?
a pon xleh than tgk bag :DDDD
i nye bag dah lbih 10. smp ade yg hilang, i lupe ltak kt mane :P
mak i pon dah bsing :DD
hehe. tp, HABIT cmni, msti lah dtg dr mak kite jgk kn ? :DD

nisa1069 said...

aah. betol sangat2. hehee. my granny cite my mom pon cm tu. so that, bile i tahu cite tu. my mom tok ley bising sgt kalo i giler shopping. mcm dye muda2 dulu. :DDDDD hahahaha... thats y kalo i beli dye pon tumpang 2 2 belah kaki.. :DDDDD hahaha