.

.

Monday, March 21, 2011

HERO or MERONG?

Hero or Merong? 
Sebenarnye tadi aku baru jer tengok Hikayat Merong Mahawangsa
by... KRU production..




Tetapi terdapat beberapa kekeliruan disini yerrr??
aku keliru dengan tajuk dye Hero Mahawangsa ke Merong Mahawangsa..
So tanpa aku menyelesaikan kekeliruan tersebut..
Dengan Bangganye lepak balik dari tengok wayang cerita ni.. 
aku postkan kat facebook sal aku tengok cerita ni...
tapi salah post tajuk.. jadi Hero Mahawangsa lak... 
apalagi farah clasmmate aku boleh perasan pulak!!!!
kene bahan la! so aku tukar la status balik! tapi tetap salah gak! 
bertambah teruk kena bahan....


ai.. Nysa22... CONFIDENT sangat dah ni..
buat kata Wan Maimunah..
'' Jangan OverConpidet sangat''


macam ni lah padahnye..
buat malu diri sendiri jer...
wahahahahhaa...
sodey den...

tapi the point entry kali ni!!
movie ni 5 bintang okay!!!!
memang BORING GEMPAK!!!
syabas lah kat KRU!!!
dorang ni memang genius lah..
satu2 nye filem melayu yang gempak dengan grafik dan animasinya...

Filem mcm ni la yang boley dapatkan sampai 4 juta ringgit!!
kalo setakat filem yang biasa2 jangan harap la nak dapat kan 4 juta ringgit!
Fuuyooo!Tahu tak sebenarnye Hikayat Hero Merong Mahawangsa ni..
merupakan sejarah yang benar2 terjadi di suatu masa dulu...
kan best kalo dulu waktu aku belajar sejarah kat sekolah dulu..
dyeorg buat filem macam ni...
ConfRRRiiimmmMMM!! Sejarah aku A+++++


Sampai mati aku ingat cerita/sejarah tu..
hehehehe..
okay.. kalo nak tahu sangat macam cam ne cerita dye...
korang kene lah tgk kay? 
tapi memang gempak la...

againnnn!! CONGRATULATION to KRU again and again...
korang memang genius!!!

its quite tired but i feel good tonight..
happy, fun and enjoy!!
Credit to My boyfie Ijat Ishak!!!
sebab sanggup teman aku tengok movie nii..
I love you sooo mmucchhhh...

a few days ago,
i make a big mistake in our relationship..
thanks give me a 2nd Chance!!
hope baby pon happy malam ni...:DD
i love you... mmmmuuuuuaaahhhh.. xoxoxoxox

okay, disebabkan fon aku rosak. 
so tak boley nak amik gambar..
fon ijat pulak bateri tinggal 1 bar..
amik pix tapi waktu balik d..
sempat snap 2 3 pic dalam kereta..
tu pon pix tak cantik..
so tak boley nak upload...
so next time naty nysa upload lah k??
nggeeee... hehhehe... :DDD

so penutup tirai entry kali ni...
dihiasi pix kami berdua....
pix dah lama da ni... 
jumpa balik... :)))

This is my ''hero'' mahawangsa!!! ;DDDD

muuuuahhhhhx222
love u soooo muchhh...;))









IJAT FOREVER...my endless lovee!! ececececcehhh! hehehhee...


okay! dah melalut dah ni... tak de kene mengene ngan tajuk dah ni..
jangan lupa tengok movie ni!
mesti tengokk..!!
(nampaknye KRU kene bayar Nysa ni, promote filem dyeorg lebih2 pulak)
okay. nak tido! bye! 
enjoy the movie!!!!
;DDD

2 comments:

sara said...

hero ??? AGAGGA :DD klaka la u ni (:
tp serius best kn ? i yg xminat & xthu sjarah2 ni, boleh focus gila wktu tgk (: hehe.

keep up the great job, KRU ! :DD
oh, sblum ni, KRU nye MAGIKA pon i suke (:
sbb animtion dia best sgt (:

nisa1069 said...

hahahahah..
:DDD
tu lah hero..
sampai ke kelas ok d kene bahan...
hahahhahaa..

aah, i pon suke magika dye ye kay..
banyak kali tgk..
rase cm hidup kat fantasi tengok cerita tu..;)