.

.

Sunday, March 20, 2011

K POP???

k pop? okay.
first sekali aku tahu maksud perkataan tu dalam cerita sunsilk yang dilakonkan oley diana ammir.


yang ada salah satu minah ni.. 
minah bertudung..
but i cant remember yang mana satu minah bertudung tu...
but dye selalu cerita sal k pop n boys over flowers



kat situ baru aku tahu yang K POP sebenarnya korea..
then, sebenarnye macm ni..
aku wonder kenapa orang semua minat K POP ni?
sebab bagi aku biasa jer...

penah la aku layan gak cerita korea ni...
mmg tak dapat dinafikan..
mereka ni berjaya menarik minat aku tuk terus tengok K POP
tapi yang aku tak fahamnye

aku rase tak perlu la fanatik sangat ngn dorang ni...
sampai hafal lagu dorang..
hafal tarian dorang.. 
aku ase bende tu overacting ok?

smpai tak dapat ge konsert Super Junior pon menangis??


just one words! korang paham ke apa yang dye nyanyi?
ntah mencarut ke per..
n then bile korang afal...
korang faham ke apa yang korang nyanyi?
faham maksud dye?

korang minat sebab dye owang nsem je kan??
i belom penah dengar lagi peminat fanatik K POP lelaki..
kos minah korea tak de la cantik mana pon...


semua perempuan..
uisssshhh...
okay, mcm ni, point is! 
overacting la ok?

boley je nak layan tapi jangan lah fanatik sangat..
i remember first time waktu i minat la gak Wonder Girls..
i hafal lagu dye yang nobody..
try harder Tok hafal!
then baru sedar aku ni mencarut apa pon aku tak tahu...

ishhhhh!!!!


tak paham pon apa yang downg cakap!
so MEMBUANG MASA!!!

my first movie in korea is autumn in my heart..
waktu tu form bape tah...
layan sebab boring..
bukan minat...
jalan cerita memang sangat menarikk...


tapi.. bukan sesuatu yang berbaloi untuk menghabiskan beratus ratus duit untuk membeli VCD and SEBAGAINYA!!!!!
dan SEBAGAINYEWWWWWW (gaya anwar hadi)


so tolong la yerrrr...
dr minat K POP..
baik korng minat anwar hadi ker..
upin ipin ker...
rase nye lg berbaloi...


hehehehe.. kalo korang minat mereka ni..
lagi berbaloi tak...
nampak sangat kite menghargai talent mereka..
untuk industri tanah air kita!
ececeeceehhhh, kali ni nysa sangat poyo!

hahahaha. ok lah. penat membebel...menaip...
naty2 sambung lagi la...
aip2222...

:d :D

gambar ini menutup tirai entry kali ni!!!!!



budak ni anak bongsu pak usu aku..
nama dye fatiha..
dye dah pandai berjalan sekarang...
baru dapat kaki...
nampak lembut tapi lasak...
sangat2 kuat menjerit sekarang ni.. CHUMEYYY sangat...
Sayang Teha!!! :DDD mmmuaaahhhh... xoxoxoxoxo



2 comments:

Atika Farha ;D said...

hihi. setuju!
same here.
i minat cerita korea. but tak lah sampai lagu2 dia.
takfaham benda pun. :)
babe, cantik blog you! and my fave song too!

nisa1069 said...

hahahaa. kan? i pon minat korea.
terbaru i tgk he 's beautiful..
tapi takde la sampai fanatik giler! hehehe
taylor swift? hahaha. i minat taylor swift.
u pon kan? ;)