.

.

Thursday, August 4, 2011

Perempuan tak suka kalau lelaki...

Bila tetibe ada lelaki datang kat kita and says '''hye, can i ask you out sometimes?'' Rase jantung macam nak keluar and grab mana aiskrim yang nampak dan makan macam orang tak dengar apa yang mamat tu cakap. Dalam erti kata lain sorok perasaan suke tu or buat-buat jual mahal.  For guys yang lucky, minah tu akan cakap okay. For unlucky guys, minah tu akan cakap sorry, i already have someone.

Tapi jangan frust menonggeng tertonggeng 44 hari 44 malam. Tepuk dahi bertalu-talu kalo buat macam tu. Maybe ada minah lain yang lagi tebaik nak keluar dengan korang. Ffuuuhhh. Apa-apa pun satu hari nanti korang akan merasa juga pengalaman berdating ni. Haha. :D

Tetapi disini ada beberapa tips untuk korang yang nak berdating tu. Waktu berdating, Perempuan tak suka kalau lelaki...

Potong story perempuan tu and sambung pulak story korang yang panjang berjela menjala-jala.

Girl: I membesar kat singapore dengan father i, lepas tu..

Guy: Oh, i pernah pergi singapore, kat singapore bla...bla..bla.... bla...bla... Then, singapore tu ada ni kan bla...bla...bla...bla...U rasa diaorang patut tak bla....bla...bla.... Bagi cantikkan lagi.. Bla..bla..bla...

Muke beruk dengar lelaki byk bebel. 


Girl: Angkat handbag bla terus.

TO THE GUY.. Oiiiii!!! TAK COOLLL THOUGH!

lepas dinner ko cakap ko lupa nak bawak wallet. Lepas tu sengeh macam orang tak cukup Vitamin C.

Waiter: Semuanya RM50.50, sila bayar di kaunter depan ya encik?

Guy: Owh, murah je, eh, u nampak tak wallet i? Alamak, dalam poket i ada kad library je lah. U bayarkan dulu eh? hehe.

Muke buruk kera kena keluar duit tibe-tibe


Girl: Errrr.Sigh.

TO THE GUYY oiiiiii TAK MACHO THOUGH!!!!

janji amik pukul 10 pagi, tapi datang 2 jam lepas tu.

TO THE GUY oiiii TAK SMART THOUGH!!!

tak specific masa dan hari dating


girl: Bila nak ajak i kua?

Guy: Bsok kot. Naty i bgthu u jadi ke tak esok nak keluar?

-.-

TO THE GUY oiiii TAK BEST THOUGH!!

berlengah-lengah nak buat sesuatu urusan bersama


'' Ala, rileks ar, lepak rokok sebatang, kalau ada adalah tu, tak kemana wayang tu''

TO THE GUY oiiii TAK OKAY THOUGHHH!!!


buat keputusan drastik


''Jom kita nikah sekarang? Parents i dah setuju''

TO THE GUY oiii dah tak ada modal dah nak cakap apa. TAK APA-APA THOUGHHH!

ubah diri perempuan tu

''I tak suka rambut u warna hitam, i nak semua warna kelabu taik anjing lah okay? kalau u tak buat cam tu i tak nak love-love dengan u lagi''

TO THE GUY oiii APA-APA LAH

Untuk kepentingan wanita sejagat, saya disini merayu serta meminta kepada semua kaum lelaki supaya mengelak kan benda-benda diatas. Ini kerana, benda-benda diatas akan membuatkan tekak kami loya muntah 2 3 besen satu hari.


tolong ubah apa yang patut supaya kami disini senang berkata, '''Next time kita keluar lagi eh?'' or ''Saya suka keluar dengan awak, masa macam tak cukup je hari ni''

Okay? Eh, poning kepala eden.

p/s ye saya dah potong rambut. -.-

Muke cari pasal

No comments: