.

.

Sunday, June 5, 2011

Melaka River Cruise

Happy holiday school. Meyowww! Friday last week, Family kek Nat balik kampung. Means my house, simply visiting my grandparents and jalan-jalan bersiar dekat Melaka. T_T Very boring for me. Tapi tak pernah pergi Malacca River Cruise. Fail!

So, we did go there. Then, naik Eye on Melaka. Very excited. and from there i was change my perception to Malacca. Melaka is very the best country i had. :) So, means tak sanggup nak ambik degree jauh-jauh! -.- sob,sob,sob.

Here, some joy for you from all of us. :D Before tu!

ok, for those yang tak tahu. This Melaka River Cruise. Secara overall la. :D Moh, datang Melaka Maju 2010. Cuti-Cuti Malaysia.!

Melaka River Cruise




Then, ada banyak ride lain juga. Bukan ni je. :D hehe. Sekali ride for adult RM5, for children RM3. For those yang nak berjimat, tak mahu naik ride. It's okay. You can sit tepi river while makan ice-cream just only RM2. Meanwhile, korang boleh relaxkan minda setelah penat berkerja seharian. No offense i mean. :D


Ni dalam eye on Melaka, semua masa mula-mula macam berani naik. Lepas tu dah goyang-goyang and dah tinggi. Mulalah salah seorang cakap. '' Jangan Bergurau!''  lepas tu gelak-gelak. Hampeh jer! T_T


Dari atas Eye On Melaka. Cuci Mata, cuci Mata.. :D




Top Models Malaysian underneath lighting yang melampau. Over nak mampos, sampai org nak jalan pun kena tunggu kitaorang abis photoshhot. :D Sangat Jahat.



Lepas tu, nak jugak amik gambar. Tak boleh atas bridge, tepi bridge pun tak apa la. :D






Overview yang ada kat sane. cantik sangat. rasa macam nak berkhemah jer kat sane. hehe. :D







Ni semua nak masuk audition untuk Malaysian Top Models. Korang Rase sape yang menang? :D

Lepas tu balik, kiteorang main make up, Kek Nat saya yang cantik tu kononnya nak ajar saya wat smoky eyes, Malangnya waktu make up, saya tertidur. Haha. :D so nilah hasil make up tu. ;)



uiii. Boleh masuk contest Malaysian Dream Girl tak? :p


Picture yang ni sengaja ditunjukkan untuk tatapan umum. U!
Universal.

This is my favourite baby now!


Chomeyyy!

Eh. bye! 

2 comments:

Mas Koko said...

CANTIKNYE NIE GADIS MALEYSIA.

nisa1069 said...

haha. :D biasa je. :) ada yang lagi bagus gadisnya. :)