.

.

Friday, June 24, 2011

Rumahku Duitku!

Hari ini lepas pulang dari kerja, aku kena follow Mak Usu aku cari rumah kat Satu Taman Elite ni. Percaya atau tak? Dari mula aku masuk sampai akhir, mata aku non stop terbeliak macam kena Sawan Tarik tengok rumah dorang yang besar dan cantik mengalahkan rumah aku. Haruslah Nysa. -.-

So, mulalah pasang angan-angan nak duduk rumah macam tu after kahwin. -.- tapi boleh ke? So, balik je dari kerja, terus on wifi and looking for some house yang pattern lawa-lawa. Weh, bila buka dan tengok price dye, cehhttt! Pengsan bakal suami aku tak bangun dua tahun. -.-

So ni lah antaranya rumah yang menarik perhatian aku. Tak nak cakap banyak, korang tengoklah sendiri dan pasang angan-angan nak memiliki rumah macam tu satu Hari!







Nak rumah macam ni? 

hahhh! Belajar pandai-pandai, keje elok-elok.

Okay bye, nak tidur! 

Hari ini saya Demam Selsema. -.-

2 comments:

Cik RoSs said...

Kalau tak belajar pandai pun...tapi pandai simpan duit,BOLEH jugak dapat beli rumah macam ni...

Dan TAK semestinya pandai belajar..AKAN DAPAT beli rumah macam ni.

Semuanya bergantung kepada kebijaksanaan dalam menguruskan kewangan!!!

nisa1069 said...

heheheh. betol2. itu umpan jer cik ross nak suh dorng ingat jasa mak bapak.

:D