.

.

Friday, February 24, 2012

Contest I Love Being Awesome!

Lama memandang di C Box kepunyaan kitew kat blog nih. Ada satu comment yang sangat menarik perasaan. Comment nih datangnya dari cik tiq kitew nih, yang mengajak kitew join contest dye yang ada gambar kartun kegemaran kitew nih. lepas baca, banyak kali syarat dye. Macam best, semua best. Termasuk cara dye memilih pemenangnya secara random. Tapi kitew nih tak pernah bertuah untuk menang. Jadi kite pun tutuplah balik blog dye, lepas tu kitew pandang balik comment dye. Tindakan yang sama berulang kali dilakukan. 

HAHA, tapi tuh diaaa! Penangan cik tiq memang tak boleh lupe macam tuh jer. Tekan balik blog dye, and i decide untuk join jugak contest dye ni. Tak rugi mencubakan? Siapa yang tak nak mencube, memang rugi. Rugi, rugi, rugi. :) 

So nih dye banner yang disediakan oleh cik tiq nih. :) Kartun spongebob kegemaran saya! 



Syarat-syarat untuk menyertai adalah seperti berikut: 



Okay, nih dye link page Apple Cherry Milik cik tiq


Nih pulak link blog cik tiq kite ok? Jangan Lupa klik. :)


Sekian. :) 

6 comments:

daya jamal said...

happy bersegmen ! hehe :))

follow sini balek ! :)

NysaSarah said...

thanks ye daya. :) sebab sudi follow balik blog nysa yg serba kurang nih. hehe. :D

happy bersegmen too. kalo boleh join lah contest ni. bia ramai kan. hehe. :D

LYNN said...

done follow u back ;)
wah,,,comellah banner segmen ni,,,slmt bersegmen:D

NysaSarah said...

HAHA. terima kasih. :D mmg comel k? so kalo comel jom lah join sekali. hehe. :D

Atiqah Maznan said...

hi dear ! thanks for joining this contest :) btw , i'm already following you . dalam this week saya akan letak semua link blog for those who joined my contest , awak boleh tengok ye . haha okay thanks again :)

NysaSarah said...

hi dear, welcome. btw, thanks sebab already follow me. :) saaya akan jenguk naty blog awk, thanks. :)