.

.

Thursday, February 23, 2012

Win Exclusive Merchandise Weekly! So why wait?

Isnin tak akan lengkap kalau tak berebut remote tukar channel diva for those yang ada astro untuk tengok Merlin for season 4, ye season 4 rakan-rakan. Yang tak ada astro tak apa, masih lagi boleh menonton Merlin kat TV3, cume diaorang lambat 1 episode dari diva. tapi tak apa. Yang penting jangan terlepas menonton Merlin. Siapa tak tengok Merlin, sangat rugi-rugi. Rugi,rugi,rugi. Tsk,tsk, tsk. Haha. So, lepas ni jangan lupa menonton Merlin. Why? Why? Why?

Merlin Season 4

Because they are giving away loads of limited edition Merlin merchandise including 2012 calendars, signed annual and top trumps and character figurines.


So lepas ni ko boleh berlagak dengan kawan-kawan ko bila dah menang, because benda ni semua tak ada jual kat 7 eleven ataupun kedai runcit pak haji depan rumah ko. Gila tak nak. Sebab benda ni, orang yang bertuah je boleh. Hehe. So, kalau korang rasa korang bertuah. Cubalah join. Entry closes Sunday February 26, catch Merlin mondays only on Diva Universal. So, macam mana nak join? 

Step 1


Step 2

Then, create a free account like 5 seconds! 


Step 3

Fill the form! password will send to your email! :) Log in then! 





Step 4

Back Competition Tab and enter! 



Step 5

Answer the simple question to win! 




Then waiting for the amazing goodies! So, perhaps you can try and win kannnn? Cepat masih ada masa untuk menang. Come on! :) Selamat Mencuba!

Sebagai pengakhiran tirai, gambar budak tttebbab ni jadi penutup. sibuk kitew buat blog, sibuk lah dye buat perangai. Hehehe! 



Thanks for reading! 

4 comments:

Miss BaNu said...

kitepun suke tgk merlin nih..best sgt..tggu kt tv3 lmbt sgt so tgk kt youtube jer dh hbis tgk pun untuk season4 hehehe..tggu season5 lak..

NysaSarah said...

Miss Banu: yeke? oh kat youtube dah bis smpi season 4 ke? hehehe. tak boleh jd ni, nk tgk ni. hehe. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

tq follow dila..follow awk blk dh dr segmen blogwalking+follow;)

NysaSarah said...

hehe/ ok. no worries. :) thanks sebab singgah blog nysa nih. :)