.

.

Monday, February 20, 2012

Love for some it's green!

Dulu waktu umur 5 tahun suka buat bentuk love lepas tu amik colour luna warnakan love tu warna merah, sebab ibu ajar love tu warna merah. So, sampai besar set dalam mind, love is always red or red is colour of love. that's why lah kalau valentines day semua warna merah. But the truth is, love is colourful. You can choose any colour for your love. I choose green, perhaps love means peace.

19/2/2012 bersamaan hari ahad, maka cukuplah my gomok berumur 22 tahun. Disebabkan tarikh tersebut jatuh pada cuti semester dimana bermaksud ibu tak akan memberi aku duit poket, nasib ko lah gomok, dapatlah hadiah yang murah2, siapa suruh lahir hari tu Memang cashless habis. So nak buat love story yang sweet mweet and be such a wonderful girlfriend even tengah kering. Maka, tempahlah home-made cake khas untuk si gomok dari mama otin. 

Then, lepas dah tempah tu, konon nak buat suprise, sebab sibuk sangat sal kek tu, terlambat pulak wish birthday si gomok 30 minit. Bila dah wish, umur yang sebenarnya 22 tahun berubah jadi 12 tahun merajuk merengek sebab girlfriend lambat wish 30 minit, nasib baik masih orang pertama yang wish. I'm so sorry baby. Tak tersengaja. Next time kitew wish awal 1 hari. Kitew janji. Lepak mcd dalam 1 jam hari tu dengan janji besok keluar sama-sama sempena birthday si gomok, semata-mata nak bagi home-made cake untuk si gomok yang busy memanjang. Tempah 1 set burger kongsi berdua kononya nak sweet dan juga tahniah kepada mama otyn, cake mu memang sedap. Tak sia-sia mintak tolong. Thank you!






Bila keluar, si gomok dengan tak habis-habis mempromosi Tutti Frutti berulang kali. Setiap kali keluar topik ni tak pernah lari mulut si gomok. ''10% discount for student"  disebut berulang kali oleh si gomok menyakinkan daku. Okay, cerah bersinar-sinar muka si gomok dapat makan aiskrim yang popular kat dalam video klip Najwa Latif tu. 



Tengok 'chronicle', tak da cerita yang best untuk kelahiran si gomok. kesian si gomok. as long as he happy tak apalah. So, happy birthday my gomokgomok! Thank you for being born today and make me feel complete! Mmmuaaaahhhh! Love you more baby.  

Untuk pengakhiran tirai, gambar ni jadi penutup! 

2 comments:

sara said...

anyonyo shweetnyaaaa :D
*untunglaaa dating manjang. hehe

long lasting ok ?

NysaSarah said...

hope so darl. hehe. kitew doa yang sama jugak untuk awk. hehe