.

.

Wednesday, February 29, 2012

Big Family Blogger!

Hello semua, hello darling. Hey hye! Today nysa nak letakkan antara link blog yang pertama join closed group nysa dan adik di facebook. kalau sesiapa nak join, bolehlah click kat sini  :D 


Jadi bolehlah kita saling blogwalking blog masing-masing dah berkongsi info. :D Mari click ramai-ramai. :D
So, ni link yang join closed group nih. Sila lah blogwalking blog dorang ye? :) 


Sudah selesai inilah antara yang terawal berada di closed group ini. btw, pada sesiapa yang saya tak letak lagi. saya tak dapat detect link anda. sila, letakkan link anda di closed group kamin ye? Btw, ini adalah link admin closed group tersebut. ;)


Thanks :) 

2 comments:

♥ Nad Dy'qadz ♥ said...

Wahh ! untung lah . nad nak jugak . kehkeh . btw dah follow kay . sorry im late cus baru dapat on . smart blog !

NysaSarah said...

haha. tak pe. meh meh join group nih. :D its okay., thanks sebab singgah blog nysa yg tak seberapa nih. :)