.

.

Tuesday, February 21, 2012

SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera to non muslim! 


Sekarang waktu menunjukkan pukul 12 malam, i should sleep by now. Dengan sengaja mata yang masih tidak mengantuk, bertemankan adik kesayangan menjelajah blog orang. Sekali tersangkut dengan blog Cik Sandra kita ni. Tersangkut dan terpaut sehingga jatuh hati dengan segmen yang unik dan lain dari yang lain ni. So, kepada sesiapa yang nak join segmen ni anda mestilah berbuat demikian:

1. Follow blog Sandra. 
2. Buat entry mengenai segmen ne. Letak tajuk SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow
3. Copy banner di atas tu dan Letak di entry segmen yang kamu buat [linkkan ke blog sandra]
4. Letak Link blog kamu di ruangan komen entry ini  
5. Tag rakan-rakan blogger yang lain. Pastikan mereka tahu :)

So, disini saya akan tag kan 3 nama rakan baik si di network ini untul memenuhi syarat cik sandra ini. Ingin ke blog cik sandra sila klik dengan yakinnya banner diatas. Selamat Mencuba! ;)

Shak KeyrinKhaleeda AjlaaSharifah Maisara


Thank You! ;) 

15 comments:

Sandra said...

Hi ! Tnx sebab Join segmen sandra :)

Mari blogwalking + follow :

http://sunnyxandra.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmenjom.html

NysaSarah said...

okay, hehe. thanks sandra. :) kitew dah follow semu senarai pertama blog sandra. :)

Azza Afdzal said...

hai...kita dari senarai yang sama iaitu senarai 4

saya follow sini :)

FD said...

slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak
lwt kembali kalu sudi

Mengenang Sudirman...20 tahun pemergiannya
Ustaz Don di Karnival WOW esok

NysaSarah said...

azza: terima kasih. saya juga akan follow awak. :)

fd: ye, terima kasih :)

Yaya ★ said...

Asalamualaikum & Hai tuan blog .

Singgah sni tau, + Done follow u

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

NysaSarah said...

waalaikumusalam yaya. ye saya pon dah follow awk. terima kasih sudi menyinggah. ;)

Haryati::Faizal said...

salam perkenalan dr segmen yg sama. sudi2kan la terjah blog sy.

NysaSarah said...

haryati: ye, terima kasih, saya pasti tidak akan lupa menyinggah blog haryati. terima kasih kerana menyinggah blog nysa yang tak seberapa nih. :)

Iffika | Ruslan said...

hey datang dari segmen yang sama . i follow you okay .

singgah la my blog :)
http://iekaruslan.blogspot.com/

NysaSarah said...

Hehe. Terima kasih kerana menyyingah blog yang tak seberapa ni. i pasti singgah blog you naty. ;D

Fahz said...

as salam..hye dear.thanks singgah blog fahz yang tak seberapa tu.happy blogging ya :)

NysaSarah said...

hehehe. tak ada lah. kite same2 mebantu :) ok, happy blogging too. :) jangan lupe singgah juga blog nysa nih ok? :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang bw+folo di sini
....................................
salam kenai2 dengan senyuman (^___^)
....................................

NysaSarah said...

thanks. :) dtg n follow blog nysa yg tak seberapa ini. :)