.

.

Wednesday, April 13, 2011

Bla Bla Bla Bla.. Habuk Pon Taraaaa!!

lately, nysa macam emo sikit. wey, mana tak emo, orang jaja cerita nysa sana sini pulak. emo la. langsung tak pikir rasional. ish, ni nak cerita sikit. korang ni semua mesti ada kawan kan? ramai kan? yang rapat, yang cerita heart to heart punye! nga emo ni.


 korang layan jer lah nysa ni yer. so, sambung balik, tolong lah jangan stabbed back balik kawan korang tu. please lah. sian diorang, ini yang terjadi kat nysa ni, bende sangat memburukkan orang lain dan boleh buat kita sesama kita gaduh lah tau tak? tau tak? berdosa buat orang gaduh ni!!! korang paham tak?? tak baik tau. tolong lah jangan buat kawan korang macam tu lah yer.


okay, lets start! kawan korang tu someone yang koarang cerita semua benda right? sedih, marah, tak puas hati, so, dengan secara tak langsungnye akan terbabitlah nama-nama yang lain. korang sangat mempercayai kawan korang tu, but kawan korang ni jadi balachi, pergi jumpa nama-nama yang korang sebut tadi n ger cerita kat diorang apa yang korang luah kat die? balachi ke tidak, padahal ada jer kawan korang ni cerita hal orang lain gak kat yang die tak puas hati kat korang. korang ada ke jadi balachi?? dah tu kalo cerita betul tak pe!! ni cerita tokok tambah malah suruh orang berlakon sekali dalam cerita die tu???

one word guys for your f***ing friend tu!!

BITCH!!!


so, korang tolong lah jangan jadi cam tu gak ok? kalo cerita betul tak apa, ni tak, cerita die tokok tambah pulak. bengang yang tak tentu pasal. bile ditanya apa motif, cakap sebab alasan yang tak munasabah?? oh my god. its okay nysa lepas ni, learn something from this type of person, thennnnn, get ready to handle situation like this at future!

tak apalah people, i'll already accept this! ;)

by you alls!


No comments: