.

.

Saturday, April 16, 2011

One in Million (Cover)

nama minah ni Emily, dye ni memang best, ada talented jadi penyanyi and main gitar, dye pegang and main gitar tu macam dah pro kan? memang pro, aku jumpa minah ni kat You Tube, roommie aku yang kenal kan. waktu tengok dye main lagu ni, aku terpegun siot, dah lah aku memang minat lagu ni, bile dye bawak lagu ni bertambah minat aku. wei, minah Emily, lu memang gempak lah!! ;) sangat gempak. kalo boley aku nak jadikan dye sifu aku taw.. kalo dye sudi terima aku lah..
:DDDDD
:DDDDD

hey222, check this out!


gempak kan? kalo nak tahu apa lagi lagu yang dye nyanyi dengan gitar ajaib die tu, pergilah tengok youtube! ;))))

bile lah aku nak jadi macam minah ni..

aissshhhh

No comments: