.

.

Monday, April 18, 2011

Welcome to 100 followers!! :))

Entry kali ni khas untuk 100 followers nysa, tak sangka korang semua sudi follow blog nysa. nysa suka sangat. :)) selama ni nysa buat blog untuk kawan-kawan yang terdekat jer. tapi ramai pulak yang follow n baca. ada tu nysa sendiri yang suruh follow. itupun kalo diorang sudi. tapi korang memang the best, sebab sudi menjenguk n click ''follow'' kat blog nysa yang tak seberapa ni.

Nysa cuba buat blog yang terbaik untuk korang, kalo ada salah silap n terkasar bahasa kat mana-mana ayat nysa, nysa mintak maaf lah yer. 

''Sesungguhnya yang baik tu datang dari Allah S.W.T, dan yang buruk datangnya daripada Nysa sendiri''

Nysa harap korang semua keep in touch lah dengan Nysa yer, n berikan komen dan kritikan yang positif dekat blog nysa, jangan lah diam seribu bahasa. Sebenarnya nysa ada niat nak beri hadiah untuk follower nysa yang ke 100, siapa yer? ikut kat gambar sebelah ni, orangnya ialah Syah_09, sorry lah tak tahu nak tag nama die. hehe. 

tapi masa dan duit tak mengizinkanlah pulak. minta maaf sangat-sangat, nysa ni belajar lagi, duit tengah kering sekarang ni, :(( so tak dapat nak belikan hadiah untuk Syah_09 ni. harap maaflah yer. peace no war. :))

tapi apa pun, ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada semua followers nysa, sebab sudi sokong blog nysa ni. korang memang bestt! okay lah korang nysa nak belajar ni. :))

naty apa-apahal nysa cerita lagi lah yer. Keep in touch yeay. terima kasih sekali lagi. :))

WELCOME TO MY....


okay bye! ;))

3 comments:

´¯`·.¸¸.·♥ amirah liyana´¯`·.¸¸.·♥ said...

tahniah...(^_^)

nisa1069 said...

haha. thank you. :) tahniah pada awak jugak. :)

Dalynniea Love Fiffy said...

wowww..hehe congratez..n thx 4 follow me..