.

.

Sunday, April 10, 2011

Final Final Final

alololololo... sekarang berapa hari bulan? 10 April???? ayoyoyoyoyo. Means i just have a week to enjoy before i pass to the Final Exams for my Final Years!!!! enjoylah sangat seminggu tu pun di kira presentation week. lot of presentation. sound happy but i m stressing out!!! Just a few days ago, nysa baru jer abis bermacam-macam test sampai tak cukup tidur, sekarang ni nak kena menghadap final pulak. risau yang berpanjangan lorh! 


it s okay nysa, risau itu menandakan kita seorang yang bertangungjawab terhadap sesuatu perkara. means, nysa ni sangat bertangungjawab. :DDD sekarang ni, nysa rasa yang nysa tak belajar apa-apa pun dari awal semester hari itu. main-main jer banyak. enjoy jer lebih. pergi kelas pun macam tak pergi kelas. dalam kelas lecturer tengah bagi talks, nysa main game kat belakang. ayooooohhh sangat jahat. erm, ponteng kelas tak payah cakap lah. nysa buat UiTM tu macam pengarah UiTM tu bapak nysa sendiri. sudahnya, belajar satu apa pon tak paham. padan muka nysa, main game lagi, ponteng kelas lagi!
now its game over!!!



suka benar hati nysa kalau dapat ponteng kelas tu. ish, ish ish. bertaubat lah nysa!! lepas tu, homework yang lecturer bagi mane pernah buat. kalau buat pon meniru. nah amik ko!!! dah ar tak buat homework pastu meniru. bile lecturer tanya, ; ''nysa, homework mane?'' nysa cakap tak sempat buat. banyak assignment, padahal orang lain pon ada assignment boley jer buat homework. mengada2 ko nysa!! dah tu tak paham langsung apa yang belajar. 


i need this homework alert!!


but i always put this in my heartroom!!!


arggghhhhh! lepas tu, time test mula lah terhegeh2 mintak orang ajar, bile tak paham and tak boley buat, mula nysa melalak macam budak-budak umur 5 tahun! sengal betul! meyampah. sendir cari masalah tak nak, sendiri tak nak tangung!! waaaaaa!!! arghhh.. hari tu, test pun macam nak giler. dah giler dah pun la weyh!! tak tidur satu malam then terus pergi amik test audit at 9 am.

i feel like i m a zombie dowhhh!!!


arrrrgggghhh!!!


n now sekali lagi kene jadi zombie untuk final?? aloololo.. mati lah macam ni. dah tu kan. study week nak 3 hari jer, final period UiTM buat 10 days jer la. My FINANCE AND TAXATION subject in the same day, my ACCOUNT AND AUDIT sehari je gap, my ENTREPRENEUR awal-awal schedule? dah la subjek ETR tu nysa tak tahu apa yang di ajar. semua sibuk kat assignment die je. kalau macam ni, jangan harap la nysa boley score unutk final!!! silap repeat paper. :(((

macam mane ni???

sempat ke belajar??

sempat ke nak score???

:(((, ibuuuuuuuuuuuu!! hopefully, for this sem, ibu tak mengarap apa-apa dari nysa la. takut menghampakan jer...


to my followers, pray for my FINAL please. n support me always. it will be great pleasure for you to support me. tolong doakan yang nysa akan tamat diploma tahun ini jugak. cannot score? its okay. at least i pass all the subject to go get my degree on time! thank you. 

:((((

final around the corner!

2 comments:

Atika Farha ;D said...

i'll always pray for you, my dear friend :)
you can do it punya lah. hihihi.

nisa1069 said...

thanks baby. hahahha. insyaallah.;)