.

.

Tuesday, December 28, 2010

HAPPY BIRTHDAY MY LOVEY SISTER!


Comeng
Skang 29/12 kannn?? Birthday si Comeng rumah aku, Khalilah anum! For the records, aku memang betul-betul lupe birthday die hari ini! Sampai lah die ada tanye aku yang kat facebook die ada org wish birthday die ke tak. Aku tercengang-cengang macam kucing tak tahu kat mana arah nak pergi. Tapi nasib baik aku ni cerdik! So, cepat jer aku pikir yang hari ni birthday die.  *nysa birthday adik sendiri pon lupe, tak boley pakai punye kakak* Lepas aku jawab soalan die tu, waktu tu baru pukul 11.50 pm, so aku boley wish on time lah naty. Then in midnight, aku lupe lagi nak wish, padahal baru 10 minit berlalu, betol2 pelupe si nysa ni! Ishhh.. nasib aku terdengar die merungut sebab bf die bukan orang pertama wish die, biasalah perempuan, Muhammad Alif Danial ni pon satu, apahal ko tak jadi orang yang pertama wish die * bf nowadays!* geram betol aku!  Aku pulak yang mawa, wakakka. *not related langsung* Lepas tu, apa lagi, aku pon wish lah kat die, bernyanyi and menari  sambil pegang tin biskut Jacob. *nga makan waktu tu, lapar* die gelak tak tahan waktu tu, tengok aku menari dan menyanyi, sambil die cakap “stop lah kak, bongok la”. Aku pon bagi lah biskut tu tanda hadiah, p die xnk mik! DEMAND punye boodak.  Haha. *memang la, kalo aku pon aku xnak amik! Hehe. Apa-apa pon Comeng, semoga ko panjang umor and murah rezeki, belajar pandai2 untuk next year okay? Dah nak SPM dah ni! Ni ada sikit lagu untuk ko! Hahaha. 

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO SI COMENG,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU…
THE END
p/s: Comeng, Kumang2, Keroro, and anything you love wish you too. =)



No comments: