.

.

Tuesday, May 3, 2011

:) (:

Okay. Cerpen terbaru Nysa dalam pembikinannya lagi, tak ada idea sangat, amik masa sikit, sebabnya nysa nak kena betulkan pergunaan bahasa nysa lah yer? nysa tahu salah, dan ada yang dah tegur. terima kasih yang menegur, nysa akan cuba betulkan. sesiapa yang tak baca lagi cerpen nysa yang pertama tu, tolong lah baca ya? Cerpen: Detik Tengah malam. :) baca dan komen lah ye? hehe. terima kasih sekali lagi yang sudi meluangkan masa kat blog nysa ni. oaky, tadi nysa buat reserach sikit, then jumpa lah gambar-gambar yang lawa yang memeikat hati nysa. nysa ni suka benda yang tenang dan hijau. Pantai dan laut, alam semula jadi. harap korang juga rasa tenang melihat gambar pemandangan yang dicipta oleh Allah swt n credit to their photograph yang discover keindahan ini untuk ditatapi. :D











Nysa tak tahu lah bile nysa boleh pergi tempat macam ni sendiri, n tengok depan mata nysa, nysa tahu ada satu tempat kat hawaaii yang canti cm nie. nysa tengok dalam movie just go with it! lawa sangat! suka. insyaallah, kalo satu hari nanti ada rezeki nysa pergilah tengok sendiri keindahan macam ni kan? :DDD
insyaallah. SATU HARI NANTI! :))

Just Go With it! 





okay bye!

2 comments:

Dea said...

dh tgk citer nie.. hehe

nisa1069 said...

haha. best kan?:DD