.

.

Thursday, May 26, 2011

Sakinah Boutique 1st Giveaway

Apa sebenarnya Sakinah Boutique ni?

Merupakan satu Laman Blog yang menrelisasikan impian setiap gadis yang bergaya. Tak Tahu ke?

Tak, Best ke? 

Mestilah best, pembukaan blog mereka, mereka dengan baik hati telah memberi Giveaway kat blogger taw! Haruslah best! Tak sabar nak tengok post diorang yang seterusnya..

Nak join jugak! Macammane nak join? Bestnye???

Tutt..Tutt..Tuttt..Tuttt..Harap Maaf Talian internet terputus. Post ini akan disambung pada minggu depan. (Sila scroll kebawah sampai habis)



Loading...




















Loading....


























Loading....

















Loading.....

















Haha. tipu tak ada sambungan. Sila beranikan diri untuk tampil ketuk kepala saya. Haruslah kene sambung entry ni sekarang jugak. Nak tahu kenapa? Sebelum tu, klik banner yang ada minah yang anggun..pandangan dimataku, ayu.. cantik tutur bahasa mu..lalalalala...



Okay, sebabnya saya nak cuba nasib untuk dapatkan 1st Giveaway diaorang ni. Tarikh penyertaan? Ala, sudah terang lagi bersuluh, tak payah susah payah pakai torchlight or bukak lampu. Sudah terpampang di bawah banner tersebut! Apa lagi korang? Meh join meh! Hang kata hang teroor..Tunjuk Sikit! LOL!

Siapa yang tak cuba nasib nak dapatkan GiveAway diaorang ni memang rugi! Rugi, Rugi, Rugi...

Tak perlu bayar pun. Free je kalau nak dapatkan Giveaway ni! Best taw! Ni antara GiveAway diaorang. Bukan antara lagi. Memang and confirm diaorang akan bagi kalau korang menang! Lets Try!

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50


2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilaiRM 30

Then, diorang habaq kalau ramai join, banyak lagi hadiah menarik tertarik kau memang deboooomm diorang nak bagi. Nak join cam mane? Macam ni!!!

> Korang kene follow blog diorang! Mane boleh hang tak follow, hang nak menang hadiah dari someone haruslah bagi salam dulu, tunjuk hormat. Mane boleh pakai terjah. Korang ingat ni Melodi Tv3 ke nak terjah? Have to follow their blog first!! It's compulsory! :))

> Make a entry bertajuk Sakinah Boutique 1st Giveaway. Just like me now! Buat entry yang baik-baik je! Jangan yang bukan-bukan pula. Aku cucuk mata kau macam kasimselamat nanti!

> Lekatkan pakai gam uhu ke, gam gajah ke, soletep ke, staple ke banner diaorang kat entry korang tu, haruslah banner diaorang. Tak akan banner kome pula? Lepas tu link kat blog diaorang, jangan blog saya pula. Sila menangis hentak-hentak kaki kalau korang buat cam tu, confirm korang tak menang. Lain disuruhnya, lain dibuatnya! Jangan lupa letak banner tu kat side bar sekali. Tahu tak banner apa yang saya cakap ni? Banner yang saya letakkan kat atas tadi tu. Ya? (Dilarang letak banner korang, again!)

> Tag 3 orang kawan korang yang terpilih untuk memeriahkan sambutan. Bukan sambutan hari raya ataupun sambutan harijadi. Tetapi, Sambutan Sakinah Boutique 1st Giveaway!

> Leave ur link kat entry ni click here bagi membolehkan juri tengok korangnya entry. Jangan sunyi sepi pulak. Siapa yang nak jadi juri untuk entry korang tu? Tak akan Eden pula. -.-  LOL!

> Then undian untuk menentukan pemenang akan dibuat!

Sempoi kan? Sekali lagi kalau korang tak join, rugi..rugi..rugi..Sekarang 26/5/2011. Tarikh tutup 30/5/2011 jam 12 tengahhari. Copek. Ada masa lagi ni kawan-kawan. Hang kata hang teror, tunjuk sikit! LOL! hahaha.

Kalau tak paham juga apa saya terangkan, sila lah melawat blog dorang. Lagi jelas okay? Join taw!Sekali lagi. Rugi..Rugi..Rugi.. kalau korang tak join. 

Okay. To:




Mehlah kita join benda alah ni. hehe. Seronok taw! Kepada lelaki pon, tak salah nak mencuba juga. Korang boleh bagi GiveAway tu kat mak korang ke awek korang ke. Lagi awek korang tu sayang kat korang. :D Betul! Jom join! Hang Kata Hang Terorr! Tunjuk Sikit. LOL! :D

Okay. Bye! 

2 comments:

sleepycatz said...

meh join kontest gua lak...

nisa1069 said...

okay. but you have two blog. which one eh?