.

.

Monday, May 2, 2011

What a wonderful day! :D

Hari ni, hari apa guys? isnin right? well, hari ini nysa sangat sangat sangat happy, sebab hari ini nysa, tyra and fyza keluar tengok wayang. its been long time since last semester we didn't watch movie together in Cinema. sampai Fyza lupa jalan nak pergi Dataran Pahlawan. Well, kitaorang selalu keluar bertiga tapi asyik pergi pantai jer kan? Lepas pergi tengok wayang, kitaorang makan KFC then Karoeke. Ha, tahu tak kitaoarng tengok cerita apa? Cerita......................













Loading....






















Loading...














Loading....















Loading....













Taraaaaa! 


cerita ni best. 4 out of 6, sebabnya, waktu permulaan cerita, jalan cerita dia slow. Lepas tu baru okay. Cerita ni mengisahkan seeorang pelajar perempuan yang dapat roommate baru yang tak dikenali langsung, padanya roommate yang baru dikenali tu bagaikan seorang pelajar biasa, tapi sebenarnya, roommate dia yang baru ni ada penyakit sakit mental (psycho). lepas tu, ehhhh.. Choppp! kalau nysa cerita semua sampai habis tak best lah kan? kalau nak tahu korang pergi lah tengok sendiri ya? hahaha. enjoy the movie.

by the way, untuk keluar jalan-jalan hari ni, kitaorang ada amik gambar tapai, tak upload lagi lah, fon nysa mana ada kamera, fon tyra pula buat hal, fyza pulak macam tak boleh nak upload malam ni. dia kene abiskan thesis dia malam ni. hahaha. kesian dia, kitaorang ajak keluar kerja tak siap lagi, mentang-mentang lah kita orang ni dah abis belajar, dia belum lagi kan? masaklah kau Fyza. hahaha.

Okay naty kalo dah upload gambranya nysa kasi korang tengok lah yer? okay, nysa nak start fikir sal cerpen terbaru nysa. nak berlatih lagi menulis. thanks pada yang komen. Harap ada cikgu BM diantara korang yang boleh lihat cerpen nysa and komenkannya. sekian. terima kasih. wasallam. 

okay bye!

2 comments:

IFA Athirah said...

nmpk mcm best gak cite tu.kena tgk jugakla cmni.haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

nisa1069 said...

best lah yer? meh lah tgk ramai-ramai meh! :P+)